Stiiknafuulia Photos -tekstilogo
www.stiiknafuulia.net/photos

TERVETULOA VALOKUVASIVUILLENI!

Mietintämyssy on päässäni hionnut yökausia kuvasivuja rakentaessani, sillä kuvien jaottelu on vaikeaa: sama kuva saattaa kuulua moneen eri aihekansioon esimerkiksi lähikuva voi kuulua kaupunkiaiheeseen, kaupunkiaihe tapahtumiin jne. Jotta jonkin tietyn tyypin kuvat löytyisivät nopeammin, olen päätynyt liittämään jotkin kuvat ja kuvasarjat useampaan aihekansioon. - Rakennemuutoksia tullee nähtyäni sivustoni muutaman viikon kuluttua uusin silmin ja palautetta saatuani.

Kuvia ei ole vielä paljon, kun olen sellainen sitku & mutku -laiskiainen.. Mutta jos ja kun tänne joskus kuvia tulee, toivon saavani sekä itse kuvista että sivustosta rakentavaa palautetta - niin ruusuja kuin risuja perusteluineen - joko sähköpostitse tai palautelomakkeella.

Valokuvauspäiväkirjanani toimii VALOKUVAUSKONEENKULJETTAJA-blogini, johon vien muutaman kuvan lähes jokaisesta kuvaustapahtumasta.

Kuvailemisiin!
Paula

Harmaahapsi
"Harmaahapsi"

Klikkaamalla saat kuvan isommaksi

Tämä sivu on päivitetty 1.7.2011 12:23.

 ::  Copyright © 2009 - 2010 Paula Lehtimäki  ::  yhteys  ::  webinfo  ::  linkit  ::  palaute  ::  lataus  sunnuntai 28. helmikuuta 2021